smoveyWELLNESSU kunt uzelf met de smoveys masseren en uw energie-systeem weer activeren. Of u kunt u laten masseren. Rol de smovey-ringen eenvoudig zonder druk over uw lichaam heen en weer en geniet van de zachte vibraties. Iedereen kan het! Ook kinderen vinden het heerlijk. U zult zien dat uw kind tijdens een massage plotseling rustig en ontspannen wordt.

Door eenzijdige belasting, zoals dagelijks lang zitten met hoogopgetrokken en naar binnen gedraaide schouders kunnen rugpijn, schouderproblemen en hoofdpijn ontstaan. Een heerlijk massage-oefening met smovey is, wanneer u beide smoveys in uw nek houdt en uw lichaam rustig van links naar rechts beweegt. Met de vibraties die u waarneemt kunt u de genoemde problemen tegenwerken en het kan bijdragen aan een vermindering van de klachten.

Overal op uw lichaam kunt u direct op de plek waar zich de pijn bevindt de smoveys heen en weer rollen en zo van de vibrerende massage genieten. U zult merken dat de klachten minder worden.

Smovey heeft een speciale uitwerking op het lymfevatenstelsel. Smovey-trainers en gebruikers berichten dat opgezwollen lymfeklieren kleiner worden en specifiek het  immuunsysteem ondersteunt. De smovey-oefening om dit positieve effect te bereiken is als volgt:

Steek uw armen door de smoveys en plaats de smoveys onder uw oksels en op uw schouders met de handgrepen naar boven. Beweeg uw bovenlichaam rustig van links naar rechts, zodat de stalen ballen een aangename vibratie voortbrengen.

Geniet zo van de aangename lymfemassage.