smoveyZORG

Terwijl u zit

 

De conditie en de spiermassa, uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid, zijn helaas bij senioren niet altijd even goed. Een zeer spijtige zaak want door dit gebrek aan fysieke conditie en voldoende spiermassa verhoogt men de kans op verschillende ziekten en aandoeningen zoals hartinfarcten, suikerziekte, overgewicht, rugklachten, … Mensen met een slechte conditie zijn ook minder goed te been en dat kan dan weer de oorzaak zijn van valpartijen met een grote kans op ernstige breuken.

 

Uit een onderzoek blijkt dat de conditie effectief aftakelt met de leeftijd, maar vooral dat deze aftakeling het gevolg is van te weinig beweging. Ook het verlies van spiermassa komt veel voor bij ouderen. Dagelijks worden spiervezels opgebouwd en afgebroken, zodat na honderd dagen een complete spier vervangen is door nieuw materiaal. Door een gebrek aan beweging en eiwitrijke voedingsmiddelen gaat de afbraak sneller dan de opbouw en treedt verlies van spiermassa op. 

 

Door voldoende beweging kan men de conditie en de spiermassa op een behoorlijk hoog peil houden, m.a.w. mensen ouder dan 50 die voldoende bewegen en lichamelijk actief zijn, kunnen een betere conditie hebben dan mensen die enkele tientallen jaren jonger zijn, maar die nauwelijks fysiek actief zijn.

 

Wanneer u besluit wat aan uw conditie en de opbouw van spiermassa te willen doen, zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Smovey heeft het voordeel dat u, wanneer uw conditie niet goed is, alle oefeningen zelfs kunt uitvoeren terwijl u zit. Zo kunt u eerst de spieren in uw bovenlichaam opbouwen. De vibraties gaan door uw hele lichaam en hebben, ook wannneer u oefeningen doet terwijl u zit, uitwerking in de rest van uw lichaam. U zult ervaren dat wanneer u zich regelmatig beweegt uw conditie verbetert en u uw spiermassa opbouwt. U bent in staat steeds moeilijker oefeningen uit te voeren.

 

Door artsen aanbevolen

 

De bijzondere combinatie tussen bewegingsartikel en de vibraties zorgt ervoor dat smovey unieke positieve resultaten heeft bij mensen met verschillende ziektebeelden, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, reuma, artrose, de ziekte van Alzheimer, multiple sclerose.

 

De Firma Smovey GmbH werkt samen met Oostenrijkse artsen, therapeuten, wetenschappers, universiteiten en ziekenhuizen en doet op continue basis verschillende studies naar de positive werking van smovey. Dit varieert van kleine korte onderzoeken, tot langdurige studies over de werking van smovey bij meest uiteenlopende ziektebeelden.

 

De onafhankelijke wetenschappelijke studies bieden de gebruiker de zekerheid van de positieve uitwerking van smovey.

 

Alle resultaten van de onderzoek worden gepubliceerd.