Voor wie is Smoving?

U bepaalt zelf de intensiteit van de workout, daarom is een smovey training voor iedere generatie en voor iedere doelgroep. Het maakt zelfs niet uit waar u bent, binnen, buiten of in het water én of u ligt, zit, staat of loopt.

De smoveys zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, want ze wegen maar een halve kilo en passen in ieder rugzak. Wanneer u de smoveys binnen handbereik heeft liggen, kunt u ze ieder moment oppakken en de oefeningen in uw eigen omgeving doen.

Omdat de meeste oefeningen kunnen worden uitgevoerd terwijl u zit, zijn de smoveys ook bij mensen met een beperktere mobiliteit inzetbaar. Mensen met bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, MS, artrose, reuma, de ziekte van Alzheimer, dementie, osteoporose en diabetes hebben ook positieve resultaten.

Sporters hebben tevens veel baat bij deze ringen, het activeert namelijk 97% van de spieren, zorgt voor meer beweeglijkheid en helpt bij het opbouwen van de spierkracht. 

Maar wanneer u alleen spanningen in uw lichaam wilt verlichten, rol dan de smoveys direct op de plekken waar zich de pijn bevindt en geniet zo van de aangenaam vibrerende massage!

Smovey is makkelijk te leren, wordt geleverd met een instructie boekje en een DVD en het is vooral leuk om te doen.

Iedereen die zich gezond en gelukkig w